Så kan Apport BI optimera lagret

Ditt WMS innehåller massvis av data, och om du kan kombinera dem på rätt sätt, har du den grund som krävs för ett bättre beslutsfattande.

Få ut mer av dina resurser

Apport BI ger dig en realtidsbild av hur stora resurser du har använt och var du ska placera resurserna på lagret för att snabbare bli klar med dagens order. Det förebygger panik före stängningsdags och gör det möjligt att vara mer effektiv.

Optimera dina lokationer

Med några få klick får du en tydlig bild av hur du kan optimera dina lokationer för att få ett så effektivt lager som möjligt.

Gör en snabb ledningsrapportering

Automatisera ledningsrapporteringen och låt Apport BI skicka överskådliga rapporter om valda KPI:er vid de tidpunkter du själv vill.

Analysera dina kostnader i detalj

Gör enkelt och smidigt en kostnadsanalys på allt från varunummer och kunder till personal, så att du hela tiden kan fatta rätt beslut.

Results above all

Apport BI gör lagret strategiskt

Det är inom logistiken som kampen om kunderna avgörs och det är med kunskap och inte med lösa antaganden som man vinner matchen.

Apport BI öppnar upp nya möjligheter att lyfta lager och logistikfunktion, från att enbart vara en kostnad, till en strategisk nivå där lagret blir en viktig konkurrensparameter.


Läs vårt whitepaper om
Business Intelligence.

Fakta om Apport BI
  • En Business Intelligence-modul till Apport WMS.
  • Utvecklad i samarbete med befintliga kunder och Business Intelligence-experterna Inspari.
  • Baserad på den användarvänliga plattformen Tableau.
  • Kan nås från både dator och mobil.
  • Gör alla analyser direkt i Apport BI – inga data behöver exporteras.
  • Finns både som Cloud- och on premise-lösning